Print this page

INSPIRATION TRAVEL UVJETI REZERVACIJE


Obroci
Obroci nisu uključeni, osim doručka, koji je naznačen pod uključeno. Vaši će vodiči preporučiti restorane koji odgovaraju svakodnevnim potrebama. Iznimke navedene u programu

Usluge
Privatno vozilo sa vozačem na raspolaganju kao što je navedeno. Cijelodnevni izlet se odnosi na 8 sati u kontinuitetu. Poludnevni izlet se odnosi na 4 sata u kontinuitetu.

Transferi

Svi transferi iz i u zračne luke uključeni su u program.   Ako nije navedeno drugačije, sve usluge transfera se odnose samo na vozača, bez vodiča. Ako želite imati vodiča engleskog jezika molimo vas da se raspitate za dodatne troškove.

Vodiči
Pomno odabrani zbog svog znanja o lokalnoj povijesti, umjetnosti i arhitekturi. Vodiči vam stoje na raspolaganju kako je navedeno u vašem programu. Vodiči vam mogu pomoći pri rezervaciji restorana i kupnji dodatnih kazališnih i muzejskih karata na vaš zahtjev.

Ulaznice
Sve ulaznice u muzeje kako je navedeno u programu.
Troškovi zrakoplovnih karata
Nisu uključeni.

Prtljaga
Vozila rezervirana za vaš program mogu primiti dva kovčega srednje veličine po osobi. Ako namjeravate putovati s dodatnom prtljagom, molimo Vas da se savjetujete sa vašim putnim savjetniku kako bi se mogli dogovoriti. Općenito, rezervirali smo limuzinu za dvoje ljudi, kombi za tri do četiri osobe i minibus za pet ili više osoba.

insp2

 

 

Velicina Visina Širina Dubina
Veliki
Srednji
Kompaktni
Kabinski
76cm / 30 inches
67cm / 26 inches
63cm / 25 inches
48cm / 19 inches
48cm / 19 inches
45cm / 18 inches
36cm / 14 inches
32cm / 13 inches
29cm / 11 inches
25cm / 10 inches
21cm / 8 inches
18cm / 7 inches 

insp3


Razgledavanje
Organizacija razgledavanja je napravljena prema vašim interesima. Vaši vozači i vodiči vam stoje na raspolaganju za cjelodnevne ili poludnevne programe razgledavanja kako je navedeno u programu.
Vaši vodiči i vozači vam stoje na raspolaganju da zajedno modificirate vaš program unutar ograničenja vremenom i kilometrima. Ako su potrebni dodatni kilometri/vrijeme, trošak ce biti objavljen na upit i plaćen lokalno u eurima ili lokajnoj valuti. Sav trud je uložen kako bi se potvrdilo da će mjesta razgledavanja biti otvorena u vrijeme kada ih planirate posjetiti. Međutim, pojedinačni posjedi, muzeji, vrtovi i druge zanimljivosti mogu kratko vrijeme promijeniti svoje radno vrijeme. U slučaju da je određena atrakcija zatvorena danom ili vremenom vašeg posjeta, vaš vodič će ponuditi alternativne aranžmane ili preurediti vaše razgledavanje kako bi zadovoljio ove neočekivane događaje. 

Mogući dodatni troškovi

Naknade za dodatne obroke, prijevoz, usluge razgledavanja ili druge neobavezne dodatke vašem utvrđenom putu su vaša odgovornost i moraju biti plaćene lokalno u lokalnoj valuti.

Napojnice

Napojnice nisu uključene u vašu cijenu putovanja. Vaša primjerak "Savjeti za putovanje" sadrži preporučene smjernice o napojnicama. Napojnice se mogu dati u lokalnoj valuti, američkim dolarima ili u eurima.
Obroci sa vašim vodičima
U dane kada troškovi večere i ručka nisu uključeni u vaš program, možete, po vlastitom nahođenju, odlučiti pozvati vašeg vodiča da jede s vama. Nemate nikakvu obavezu da to učinite, ali ako se odlučite za to, vodič je vaš gost i bit ćete odgovorni za cijenu obroka.

Uvjeti rezervacije
Plaćanje
Inspiration Travel mora primiti uplatu u iznosu od 20% ukupnog troška programa prije nego što se mogu započeti rezervacije za vaš program. Ostatak plaćanja je 60 dana prije dolaska. U vaše ime neće biti izvršene rezervacije sve dok se ta uplata ne primi. Dostupnost i cijena podložni su promjenama dok se ta uplata ne primi. Svi depoziti su nepovratni.
Inspiration Travel prihvaća dvije vrste plaćanja:
1. Bankovni transfer
2. Plaćanje kreditnim karticama (MasterCard, Visa, Diners, Discover)

Uvjeti otkaza

Pisani otkazi primljen unutar 60 dana od dolaska će se teretiti kao što je navedeno ispod:
• 59-14 dana prije dolaska, 50% od ukupnog iznosa cijene putovanja
• 14 dana prije dolaska ili manje, 100% od ukupnog iznosa cijene putovanja.
Pravila o privatnosti i povjerljivost podataka
Inspiration Travel poštuje privatnost svojih klijenata. Inspiration Travel će zaštititi vašu privatnost i svi dani podaci neće se dalje dijeliti osim za potrebe vaše rezervacije.

Pritužbe

Inspiration mora biti obavješten o svim pritužbama odmah na licu mjesta. Sve pritužbe moraju se predati Inspiration travel – u u pisanom obliku na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., prije odlaska klijenta iz Hrvatske. Svaka potraživanja će biti pregledana i proslijeđena dobavljačima na odobrenje, nakon čega će Inspiration Travel  pokušati ispraviti problem što je prije moguće i na najblji mogući način.
Na pisani prigovor agencija će odgovoriti u roku od 14 dana.

Povrati

Žao nam je što se povrati ne mogu izdati za aranžmane koji su potvrđeni na vašem programu, ali neiskorišteni nakon što je vaš program započeo.

Osiguranje

Inspiration Travel snažno preporučuje kupnju putnog osiguranja radi zaštite vašeg ulaganja. Ova ponuda NE UKLJUČUJE putno osiguranje. Rado Vam možemo ponuditi ponudu za putno osiguranje, ali to je naša topla preporuka da se zbog praktičnosti i pravosudnih razloga raspitate za putno osiguranje u vašoj domovini, u slučaju da morate koristiti policu.

Cijene i aranžmani

Nakon finaliziranja programa i završne uplate, naplaćuje se naknada za reviziju od 80 eura u slučaju promjene programa. Cijena putovanja uključuje planiranje, rukovanje i operativne troškove. Cijene su navedene u eurima. Inspiration Travel pridržava pravo povećati cijene putovanja kako bi se pokrili povećani troškovi, tarife i porezi te da bi odražavale fluktuacije deviznih tržišta. Devalvacija strane valute bit će odmjerena protiv bilo kojeg povećanja tarifa. Inspiration Travel ne daje pojedinačne cijene usluga iz aranžmana.

Sve usluge podliježu raspoloživosti i izmjenama, ako je potrebno.